Viktige mennesker innen utviklingen av strøm

elektrisitet historie utvikling

Vi mener at det er utrolig viktig å kunne historien bak et produkt, bak et design eller bak en nødvendighet som vi alle tar for gitt idag. Derfor vil vi dele med dere besøkende, historiene om alle de ulike menneskene som var med på å jobbe seg frem til elektrisitet slik det er idag. Dette er alle utrolig viktig mennesker som bidro i prosessen mot strøm og de fortjener alle å bli nevnt og å være kjent for allmennheten. Noen av navnene har man kanskje hørt før, enten man husker de fra skolen i historie timen eller i naturfag eller kanskje man selv har lest seg opp om historien av strøm.

Scandisign elsker virkelig det vi holder på med og synes det er spennende og ikke minst viktig å dele kunnskapen vår med alle dere der ute. Om du selv ønsker å kun lese om en spesifikk person eller om du vil lese om alle de interessante menneskene som har skapt produkter som vi bruker den dag i dag, håper vi at du vil sette pris på det vi deler. Vi vil hver uke fremover dele en ny personlighet med dere og fortelle om personens bakgrunn, jobb og hva de selv bidro med til utviklingen av strøm.

Det vi deler vil være helt fra begynnelsen og frem til den dagen idag hvor det fortsatt skjer spenennde oppdagelser og utviklinger i bransjen.